Velkommen til

Villa Collina

“VILLA COLLINA” er et boligkompleks, beliggende i Badolato Marina i provinsen Catanzaro, Calabrien – Syditalien

Komplekset består af 100 dobbelthuse, bygget i perioden 2006 til 2008.

Villaerne er, på trods af at de er af forskellig størrelse mellem 130 og 180 kvadratmeter, alle udstyret med 3 soveværelser, 2 badeværelser, køkken, stor overdækket terrasse med udsigt over Det Ioniske Hav, garage og privat have. Ejerne er for det meste (ca. 80%) danske, men der er også ejere fra forskellige dele af verden, såsom: Italien, Frankrig, Canada, Tyskland, Island, Norge, USA, England og Argentina.

Ikke kun boliger

Men talrige

aktiviteter i området

Boligkomplekset ligger 200 meter fra havet og kan nemt nås til fods. “Villa Collina” er beliggende i et område af Calabrien på den Ioniske kyst, kendt som “Riviera degli Angeli” (i det gamle “Magna Grecia”), Området er karakteriseret ved lange hvide strande med et blåt og krystalblåt hav, strækninger af både frie og vilde strande, men også områder med strandbarer med mulighed for leje af solbænke og parasoller. Der er grønne bakker med olivenlunde og århundrede år gamle vinmarker, samt gamle landsbyer med en tusindårig historie, med deres mange kultur-, mad- og vinoplevelser. Der er frodigt landskab med vandløb og unik middelhavsnatur; bjerge med søer, vandfald og mange naturstier til udendørs aktiviteter, trekking eller cykling.

Badolato Borgo

7 km fra boligkomplekset, på et med bjerg udsigt over havet,  ligger den fantastiske middelalderlandsby Badolato. Byen har modtaget en pris som en af de smukkeste landsbyer i Italien. Her er en bemærkelsesværdig kunstnerisk-arkitektonisk arv, som går hånd i hånd med forskellige turistfaciliteter og restauranter. Badolato er for mange blevet stedet hvor man trækker sig tilbage – både fra en travl hverdag, men også for at nyde seniortilværelsen. Byen repræsenterer et mikrokosmos af bæredygtig globalisering med et multikulturelt og internationalt samfund, hvis samfund historisk set er dedikeret til gæstfrihed og velkomst